Regisztráció/Belépés

további cikkek

Koós Miklós
2008. július 23. szerda

Goldenblog “Tanácsadói kategória” 4.hely

A hvg.hu június 2-án negyedik alkalommal is útjára indította a Goldenblogot, mely 2008-ban közel három hónapon át tartott, ahová hetenként más és más kategóriában lehetett nevezni. Az un. Tanácsadói kategóriában 2008-ban a koos.hu a 4. legjobb lett, aminek igen-igen örülünk.

Az eredmény kihirdetésekor ezt írta Pollner a koos.hu-ról:

“Az idén tanácsadóinak nevezett kategória felhozatala igen jó volt. Természetesen most is akadtak blogok, amik jobban illettek ide míg mások kissé kilógtak. A legjobbnak idén a koos.hu blogot találtam. Olyan szakmai blog ez, aminek témája kellőképpen fókuszált, mégsem annyira szűk, hogy csak a szakmának szóljon. A bejegyzések témája változatos, a választott kategóriák mégis jól összefogják a különböző irányokat. A blog már 2007 óta működik, nem pillanatnyi fellángolás.”

illetve a saját blogjában :

“A Koos.hu tartalomban igen gazdag, korszerű, az építészetet több oldalról is megközelítő blog. Megértem, hogy a blogolvasók közegében népszerűbb a keresőmarketing, vagy az állásvadászat, mint az építészet, ennek ellenére úgy gondolom, hogy szakmai kvalitásai alapján a Koos.hu-nak előbb lenne a helye. (Persze elfogadom a Nép Szavát.)

Köszönet azoknak az olvasóknak, akik ránk szavaztak, igyekszünk meghálálni! És ismételt köszönet Török Zolinak, a honlap webmesterének, mert ő is igen nagy mértékben hozzájárult, hogy ilyenné váljon a blog.

Hozzászólások (13): megnézem / hozzászólok

 • sityu

  2008. július 23. szerda - 15:49

  #3576

  Őszintén gratulálok, szép eredmény, megérdemelted!

 • AZso

  2008. július 23. szerda - 15:54

  #3577

  Én is gratulálok, megérdemelt eredmény! Jövőre győzni kell!

 • sityu

  2008. július 23. szerda - 15:59

  #3579

  Valóban győzni kell!(de azért két webmarketinges és egy fejvadász mögött 4.-nek lenni, az már magában majdhogy überelhetetlennek tűnik)

 • UtoPista

  2008. július 24. csütörtök - 16:44

  #3595

  Így van! Tisztelet a Tanácsadónak

 • Vida Ági

  2008. július 30. szerda - 06:38

  #3695

  Én is szeretnék gratulálni! És meg is teszem: Gratulálok! 🙂 Nagyon tetszik a blog és ebben a mezőnyben tényleg csoda, hogy mások is szóhoz jutottak, mint az untig ismert webmarketingesek.

 • Bujnoczki András

  2008. szeptember 9. kedd - 18:04

  #4236

  Gratulálok az eredményhez ,még egy kicsit keményiteni kell és eredményesebb lehetsz.Probáljuk összehozni,hogy a hatosági munka átláthatóbb és követhetöbb legyen.Jó lenne egykézbe terelni mert sol bába között elvész a gyerek.Sok sikert!

 • koos.hu - Blogtörténet | legolvasottabb cikkeink

  2008. szeptember 18. csütörtök - 20:16

  #4333

  […] hogy a Google 5-ösre emelte az oldal PageRankját és a HVG idei blogversenyén a koos.hu a Goldenblog “Tanácsadói kategória” 4.hely-ét szerezte meg. Júliusban a feliratkozott olvasóink száma (a FeedBurner számlálója szerint) […]

 • TÜKE

  2010. november 17. szerda - 06:19

  #77299

  Olvasom ezt itt : http://www.azevhonlapja.hu/ benne katt’ a közönségszavazásra – és abban a 10.(felülről) a Kultúra – és abban a 3. a pécsi honlap! Aki úgy gondolja, szavazzon !
  Esetleg egy kérdés ?- a http://koos.hu nem lett benevezve ?- vagy csak én nem találom ?
  Mellesleg ez lenne a pécsi honlap : http://www.pecs2010.hu/

 • TÜKE

  2010. december 7. kedd - 13:56

  #77843

  Koós Miklós:
  Elnézést !
  Ezt is csak ma vettem észre (utólag)
  Én bizony még egyszer sem néztem meg a “honlapoknál”, hogy kik a készítők !
  (Impresszum ?-) Emlékezetem szerint egy olyan oldalt javasoltan, ahol volt egy … környezetvédelemmel kapcsolatos kérdőív , vagy mi ?
  Nekem aztán “nem rokonom” a Ferling sem… meg a Belénessy sem…és ne soroljam.
  Remélve, hogy nincs “harag” ? 🙂
  Ezek után írhatom-e ? (bár még nem néztem végig)
  http://www.azevhonlapja.hu/
  [ És a Prima Primissimak között meg voltak építészek is. ] – de az is egy más téma. 🙂

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MÉB
MÉB 64. | Teret alkotunk

A legtöbb blogtulajdonosnak az az egyik legnagyobb gondja, miképpen vétesse észre magát ebben a nagy forgatagban? Nos erre is jó az évenként megrendezett Goldenblog verseny. A most bemutatásra kerülő Teret alkotunk nevű blog alig pár hónapja indult és a Goldenblog 2010 – szakmai blog  kategóriában egyből a 6. helyen végzett. A következőeket írta róla Pollner, […]

MÉB 64. | Teret alkotunk
2010. szeptember 2. csütörtök
TECH
Goldenblog 2010 | Szakmai blogok eredménye

Az idei Goldenblog versenyre bár neveztem a koos.hu-t, de még csak posztot sem szenteltem neki, nem reklámoztam, nem szólítottam fel az olvasókat, hogy szavazzanak ránk. Megszületett az eredmény, itt olvasható az értékelésekkel együtt: 1. Addict blog 2. Trendlabor 3. Terepnapló 4. Munkahelyi Terror 5. Szőlőművelés 6. Teret alkotunk 7. Koos.hu 8. Varaljay.com – Social Marketing […]

Goldenblog 2010 | Szakmai blogok eredménye
2010. augusztus 5. csütörtök

feliratkozás a koos.hu hírlevelére

legfontosabb jogszabályok

minden fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább