Regisztráció/Belépés

további cikkek

Koós Miklós
2010. december 9. csütörtök

Miről olvashatnak hamarosan? Cikkelőzetes

Új menüpontok jelentek meg az oldalon jobbra felül. Mostantól könnyebben érik el a tervkritika és a építészeti blogok sorozatainkat.

Ide került egy cikk előzetes is, ami egy olyan ajánló, ahol előre megnézhetik miről olvashatnak majd a következő napokban.

További – fontos témákra vonatkozó – közvetlen linkeket is tervezünk még ide kihelyezni. Ha Önöknek van esetleg kérésük, kérjük írják meg, figyelembe fogjuk venni.

Hozzászólások (5): megnézem / hozzászólok

 • Karim

  2010. december 9. csütörtök - 11:25

  #78077

  404-es hiba – Az oldal nem található!

 • El Koulali Karim

  2010. december 9. csütörtök - 22:04

  #78088

  Igen, koszonom.
  A passzivhaz nyiltnaprol lesz osszefoglalo?

 • TÜKE

  2010. december 10. péntek - 05:20

  #78095

  Megemlíteném ,- bár biztosan többen tudják, hogy téli napforduló lesz december 21-én. Van is gondom vele! Állítólag 23 óra 39 perc-kor UT (!) és vajon az UT= +1 órát hozzá kell adni ? De ami a lényegesebb : téli napfordulókor (állítólag) van egy “jelenség” a Zsolnay mauzóleumban ! Itt lehet róla olvasni :
  http://www.bama.hu/baranya/kozelet/zsolnay-orokseg-valosag-vagy-legenda-51988
  Kíváncsian várom, lesz-e napsütés aznap ? – ill. tervezi-e valaki,hogy aznap mindezt megörökítse,megnézze és esetleg megossza velünk ?
  (Megjegyzem dec.21-én teljes holdfogyatkozás is lesz. Esetleg a Dunántúlon élők valamivel jobban láthatják ? – olvasható hírekben. )
  Témához : (laikus) én pl. nem igényelném, hogy előre megtudjam, milyen témákról olvashatok majd. Hangsúlyozom szubjektív vélemény(em)

 • TÜKE

  2010. december 11. szombat - 05:31

  #78109

  Ha szabad javasolni, akkor ezt javasolnám :
  Vannak azok az “EKF címkével ellátott bejegyzések” http://koos.hu/tag/ekf/ – onnan kissé hiányolom, a volt (régi) Megyeháza megemlítését. ( Akár az építészek, akár a laikusok vélekedését is szívesen olvasnám azzal kapcsolatosan.)
  Nem pécsieknek ezt itt :
  http://www.pecskep.hu/logic/pages/showdoc.php?id=583
  és a legfrissebb : (ha már a Bauhaus filmet kevesen láthatták…)
  http://www.pecstv.hu/archivum/?vid=cnJjBR8=

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SZAKMA
Építészek és vállalkozók nemzetközi portálja | share-architects.com

elindult a share-architects.com honlap,  az építészek és vállalkozók közösségi portáljat! Látogasson el a share-architects.com közösségi portálunkra és értesüljön a 2016-os építészeknek és vállalkozóknak szánt rendezvényekeinkkel kapcsolatos legfrissebb hireinkről! Meghívjuk, csatlakozzon eseményeinkhez és ossza meg velünk véleményét közösségi hálózatainkon, a Twitter –en és a Facebook -on. Építészek és tervezők, világszerte a legrangosabb kitüntetések nyertesei, osztják meg majd velünk tapasztalataikat és ismereteiket, építészeknek és […]

Építészek és vállalkozók nemzetközi portálja | share-architects.com
2016. január 15. péntek
TECH
Ma 20 éve használok számítógépet

Ez nem valamiféle óriási szenzáció, sem egy ünneplésre való különleges alkalom, puszta tényrögzítés. Erről már írtam itt. Amikor kezdtem, még nyomtatóm sem volt, egy utcával arrébb jártam át nyomtatni a műszaki leírásokat. Mert jóformán csak arra használtam, azután később jött a modemes web a betárcsázós kapcsolattal, ma pedig Elképzelhetlen sebességnövekedés .. és ez csak az […]

Ma 20 éve használok számítógépet
2015. augusztus 15. szombat

feliratkozás a koos.hu hírlevelére

legfontosabb jogszabályok

minden fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább