további cikkek

Koós Miklós
Koós Miklós
2010. december 9. csütörtök

Miről olvashatnak hamarosan? Cikkelőzetes

Új menüpontok jelentek meg az oldalon jobbra felül. Mostantól könnyebben érik el a tervkritika és a építészeti blogok sorozatainkat.

Ide került egy cikk előzetes is, ami egy olyan ajánló, ahol előre megnézhetik miről olvashatnak majd a következő napokban.

További – fontos témákra vonatkozó – közvetlen linkeket is tervezünk még ide kihelyezni. Ha Önöknek van esetleg kérésük, kérjük írják meg, figyelembe fogjuk venni.

Hozzászólások (5): megnézem / hozzászólok

 • Karim

  2010. december 9. csütörtök - 11:25

  404-es hiba – Az oldal nem található!

 • El Koulali Karim

  2010. december 9. csütörtök - 22:04

  Igen, koszonom.
  A passzivhaz nyiltnaprol lesz osszefoglalo?

 • TÜKE

  2010. december 10. péntek - 05:20

  Megemlíteném ,- bár biztosan többen tudják, hogy téli napforduló lesz december 21-én. Van is gondom vele! Állítólag 23 óra 39 perc-kor UT (!) és vajon az UT= +1 órát hozzá kell adni ? De ami a lényegesebb : téli napfordulókor (állítólag) van egy “jelenség” a Zsolnay mauzóleumban ! Itt lehet róla olvasni :
  http://www.bama.hu/baranya/kozelet/zsolnay-orokseg-valosag-vagy-legenda-51988
  Kíváncsian várom, lesz-e napsütés aznap ? – ill. tervezi-e valaki,hogy aznap mindezt megörökítse,megnézze és esetleg megossza velünk ?
  (Megjegyzem dec.21-én teljes holdfogyatkozás is lesz. Esetleg a Dunántúlon élők valamivel jobban láthatják ? – olvasható hírekben. )
  Témához : (laikus) én pl. nem igényelném, hogy előre megtudjam, milyen témákról olvashatok majd. Hangsúlyozom szubjektív vélemény(em)

 • TÜKE

  2010. december 11. szombat - 05:31

  Ha szabad javasolni, akkor ezt javasolnám :
  Vannak azok az “EKF címkével ellátott bejegyzések” http://koos.hu/tag/ekf/ – onnan kissé hiányolom, a volt (régi) Megyeháza megemlítését. ( Akár az építészek, akár a laikusok vélekedését is szívesen olvasnám azzal kapcsolatosan.)
  Nem pécsieknek ezt itt :
  http://www.pecskep.hu/logic/pages/showdoc.php?id=583
  és a legfrissebb : (ha már a Bauhaus filmet kevesen láthatták…)
  http://www.pecstv.hu/archivum/?vid=cnJjBR8=

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.