Regisztráció/Belépés

további cikkek

Koós Miklós
2012. március 31. szombat

3D látványtervező tanfolyam építészeknek

Keltse életre terveit 3D-ben! A Mesharray Digital Media School az Autodesk hivatalos magyarországi oktatóközpontjaként, tizenkét év oktatási tapasztalattal, építészek, belső építészek számára 3D vizualizációs képzéseket kínál 3ds Max környezetben.

Speciális tananyagú gyakorlati képzésein, a professzionális 3D szoftver használatán túl, a digitális látványtervezés teljes munkafolyamata – modellezés, textúrázás, bevilágítás, renderelés, és egyszerűbb animációk készítése – elsajátítható. Az oktatás Budapesten és Debrecenben, az iskola jól felszerelt, 12 fős számítógépes laborjaiban folyik. A tanfolyamok a Magyar Építész Kamara továbbképzési rendszerében szabadon választott tárgyként akkreditáltak. Emellett a képzést sikeresen elvégzők nemzetközi gyártói oklevelet is kapnak.

Következő tanfolyam kezdő szintről 2012. április 23-án indul az iskola budapesti központjában (1132 Budapest, Nyugati tér 4.). További információ az iskola weboldalán (www.mesharray.hu ) található, illetve az info@mesharray.hu e-mail címen, vagy a (1) 359 6410-es telefonszámon kérhető.

Következő tanfolyam kezdő szintről 2012. április 23-án indul az iskola budapesti központjában
(1132 Budapest, Nyugati tér 4.). További információ az iskola weboldalán (www.mesharray.hu )
található, illetve az info@mesharray.hu e-mail címen, vagy a (1) 359 6410-es telefonszámon kérhető.

 

Hozzászólások (2): megnézem / hozzászólok

 • atuse

  2012. március 31. szombat - 08:17

  #83802

  Ez olyan mint az etióp gyereknek az ingyen mesterszakács tanfolyam…

 • RobinHood

  2012. március 31. szombat - 16:06

  #83803

  Nagyon jó. Egy félprofi 3Dviz szakember egy családi ház egy (1) változatát cca 75-100, egy profi efelett készít el. Belső terek detto.
  Egy csház min. 3-5 vázltozat. De komolyan kell venni a számokat, hogy mi fér bele.
  De alapvetően tényleg napok + nagyon jó géppark (ez kötelező itt) kel hozzá. Remélem mihamarabb be tudjuk illeszteni a csak ezzel foglalkozó arcokat bármelyik projectbe !!

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TECH
37 m2. 1 nap alatt. Kinyomtatva. Apis Cor

Az alábbi házat a helyszínen nyomtatták ki mindössze egy nap alatt. Az ablakok és a bútorok kerültek csak bele utólag. Jajj a kőműves szakmának.

37 m2. 1 nap alatt. Kinyomtatva. Apis Cor
2017. március 4. szombat
TECH
3D virtuális építészeti modellek a kőszegi KRAFT-projekt támogatásához

Előző cikkünket ott fejeztük be, hogy összefoglaltuk, milyen módszerekkel valósítottuk meg a három épület felmérését. A három műemléki épület a Chernel utcában található Festetics palota (Chernel-ház), a Bálház – késő barokk stílusú, udvart körülölelő U alakú alaprajzú – épülete és a leegkisebb a Művészetek Háza volt. A feldolgozást támogatandó készült a helyszínről fotódokumentáció is. A […]

3D virtuális építészeti modellek a kőszegi KRAFT-projekt támogatásához
2015. október 27. kedd

feliratkozás a koos.hu hírlevelére

legfontosabb jogszabályok

minden fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább