Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar
Koós Miklós
2012. szeptember 26. szerda

ArchiCAD 16 bemutató Pécsen

A szervezők szeretettel várják a 9 órakor kezdődő napra, ahol az új program lehetöségeivel tud személyesen megismerkedni. Hozza el magával kollégáját, munkatársát, hogy ő is megismerje az új ArchiCAD változat legfontosabb újdonságait.

A konferencia zárásaként vendégeink idegenvezető segítségével járják be az épületegyüttest. A konferencia technikai részleteit az alábbiakban olvashatja.

Helyszín: PécsZsolnay Negyed, Panorámaterem  Zsolnay Vilmos út 37.

Időpont: 2012. szeptember 27. 9:00 – 16:00

A parkolásra a Zsolnay Negyed parkolóházában van lehetöség, innen a 6-os út feletti gyalogoshídon át közelíthető meg a Panoráma terem.

Regisztráció és kamarai adminisztráció

A regisztrációs díj az alábbiak szerint fizetendő. előzetes regisztráció: díj: 2.500.- Ft (helyszíni regisztráció: díj: 5.000.- Ft )

Bank: Erste Bank Zrt.  Számla: CAD Studio Kft. számlaszám: 11600006-00000000-39879792

A regisztrációról szóló számlát és a kreditigazolást a helyszínen adjuk át, illetve egyeztetést követően küldjük a helyszínen kiegészített információka alapján.

Üdvözlettel,

A Graphisoft szervezői nevében Seidl Tibor

Hozzászólások (0): megnézem / hozzászólok

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

TECH
Az ArchiCAD 17 nem megy a legújabb Mac OS X 10.11 alatt

2010 legelején tértem át a Macintosh-ra, az akkori operációs rendszer  a Mac OS X 10.5 (Leopard)  volt, azóta évente újabb és újabb változatok jöttek ki és mivel szeretem, ha a gépem frissítve van, így pár napja feltettem a nemrég kijött 10.11-et, az El Capitan kódnevű változatot. Nem mintha valami eget verő újdonságok lettek volna benne, de […]

Az ArchiCAD 17 nem megy a legújabb Mac OS X 10.11 alatt
2015. november 6. péntek
TECH
GDL | BIMobject®

bimobject néven indult a tavalyi év során egy olyan oldal, ahonnan ArchiCAD Revit, SketchUP és AutoCAD tárgyakat (új nevén BIM objektumokat) tudunk ingyen letölteni, jellemzően gyártóspecifikus összeállításokból. Saját beépülő alkalmazásként egy önálló eszköz palettaként megjelenik az ArchiCAD és a többi alkalmazás munkafelületén, így a CAD tervezés közben közvetlenül érhetőek el tárgyak, amiket azonnal be is […]

GDL | BIMobject®
2014. április 2. szerda

feliratkozás a koos.hu hírlevelére

legfontosabb jogszabályok

minden fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább 

legutóbbi hozzászólások