Regisztráció/Belépés

további cikkek

Koós Miklós
2015. február 6. péntek

Padlót fogtam …

… mármint laminált padlót.

3 szobában is. Gyorsan ment. Ahogy körülnéztem, már alig kapni nem clips-es lapokat. Mivel ezek már annyi eredeti fát sem tartalmaznak, mint a szalagparketták felső rétege, kérdés, hogy a helyükre kerülő műanyagfólia meddig fogja bírni? A lapok anyaga egyébként szintiszta MDF, ennek megfelelően kellően sérülékeny is a clip-ek szélein. Két dolog viszont meglepett.

DSC_1204

Rettentő pontosak, a clipseknek köszönhetően jól összefeszülnek, így valóban 0 hézag marad. A másik – de ez valószínüleg fajtafüggő – amit mi választottunk az lerakva olyan hatást kelt, mintha szoba hosszúságú elemekből (deszkákból) raktuk volna le. Olyan mintaváltozatot készítettek, aminek a szélein szinte mindig azonos a minta a jó csatlakoztathatóság miatt. A csatlakozást úgy kell megkeresni, mert egyáltalán nem szembeötlő.

DSC_1207

 

A lábazati elem müanyag fali rögzitője viszont teljességgel használhatatlan. elvileg úgy kell csak ráhúzni a lábazati elemet, így kivülről nem látszik a rögzítésből semmi sem, viszont csak a tündérmesékben létezik függőleges fal és tökéletesen vizszintes padló, ergó az egész csak kinlódás, illetve, ha nem csúszik a helyére, elég csak nekitolni egy széklábat, már ki is ugrik a helyéről.

Hozzászólások (0): megnézem / hozzászólok

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

ÉPÍTÉSI JOG
A Nők Lapja Café úgy ad tanácsot a felújítóknak, hogy nem ismeri a jogszabályokat

időközben az nlcafé eltüntette a cikket az oldaláról, itt azért olvasható  *** Nézzük milyen “információkat” is ad egy nőkre szakosodott oldal a felújítóknak. Törören: HÜLYESÉGEKET, de mondhatnám az egészet akár rémhírkeltésnek is. A “tanácsok” A rendelet értelmében szinte semmilyen építéssel összefüggő tevékenységet nem lehet önkényesen végezni, és bontani sem. Az alapbírság építési engedély nélkül vagy […]

A Nők Lapja Café úgy ad tanácsot a felújítóknak, hogy nem ismeri a jogszabályokat
2017. február 24. péntek
HÁZ-TERV
Fatörzs, mint padlóburkolat

forrás: http://www.johnyarema.com/upland-hills/

Fatörzs, mint padlóburkolat
2015. december 26. szombat

feliratkozás a koos.hu hírlevelére

legfontosabb jogszabályok

minden fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább