Regisztráció/Belépés

további cikkek

Koós Miklós
2017. július 20. csütörtök

E-építési napló mobilapp iOS-re

Hamarosan iOS-re is elérhető lesz az elektronikus építési napló mobiltelefonos applikációja. A felhasználók, akárcsak az androidos verzióban, napi jelentéseket és eseti bejegyzéseket vihetnek fel a webes e-építési naplóval szinkronizált alkalmazásba. Az éles verzió bevezetése előtt a Lechner Tudásközpont fejlesztőcsapata július 21-től nyilvános tesztidőszakkal készül az alkalmazás finomhangolására.

Az asztali gépen használható elektronikus építési naplót fejlesztő és üzemeltető Lechner Tudásközpont elkészítette az e-napló mobilapp iPhone készülékeken használható verzióját is. Az androidos telefonokon már bevált és jól működő alkalmazás 2017 harmadik negyedévére tervezett éles indulása előtt a Lechner nyilvános tesztidőszak keretében gyűjti a kísérleti felhasználás tapasztalatait, melyek összegzése után elvégzik a szükséges módosításokat. A reszponzív alkalmazás tesztelésére a http://kerdoiv.lechnerkozpont.hu/enaplo-iosregisztrációs felületen keresztül lehet jelentkezni 2017. július 26-ig. A regisztrált tesztelők visszajelzéseit az apple@lechnerkozpont.hu email-címen várják a fejlesztők 2017. augusztus 25-ig.

 

 

A iOS-en futó applikáció lehetővé teszi, hogy a naplóhasználók, tervezők és kivitelezők akár az építkezés helyszínén is tudjanak napi jelentést, vagy eseti bejegyzést írni, az építtetők pedig nyomon követhetik az építkezés folyamatát úgy, hogy mindez biztonságos és gyorsan hozzáférhető legyen. Új napló megnyitása, a törzsadatok felvétele és a napló struktúra kialakítása továbbra is csak asztali gépen, vagy laptopon az e-napló weboldalán lehetséges. Az iOS 9.1-en, vagy annál újabb operációs rendszeren futó alkalmazás használata nagyon kevés adatforgalmat generál, a leggyakrabban használt és az építési folyamatot végigkísérő funkciók mégis elérhetőek az építési munka, vagy ügyintézés közben is.

Az iPhone készülékekre kifejlesztett naplóverzió csupán az iOS eltérő architektúrája miatt különbözik androidos társától, megjelenésük és a funkciókészletük ettől eltekintve azonos.

A tesztelésre meghívott felhasználók július 21-től érhetik el a mobiltelefonos applikáció próbaverzióját a Test Flight alkalmazásban.

Lechner Tudásközpont

Hozzászólások (0): megnézem / hozzászólok

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

SZAKMA
E-Tervpálya | Kérdőív egy lehetséges online tervpályázati rendszerhez

Most kaptam ezt a kérdőíves felhívást a Lechner Tudásközpontból. a tervpályázatok online felületre való költöztetése valóban nagyon fontos lenne, elsősorban a publikálás és a nyilvánosság miatt, ami most szinte teljesen elsikkad. A kérdőív elég részletes és számos tervpályázati anomáliára rákérdez, van benne szabad szavas véleményre is lehetőség. Töltsétek ki minél többen! *** Arra kérjük Önt, […]

E-Tervpálya | Kérdőív egy lehetséges online tervpályázati rendszerhez
2017. szeptember 4. hétfő
TECH
E-közmű | újabb hasznos információk a rendszerről

Július 18-án felkerült a Lechner Tudásközpont oldalára egy újabb rövid tájékoztató – KÉRDEZZ-FELELEK, amely többek között a Kamara által létrehozott konzultációs felületen érkezett kérdésekre ad választ a kollégák számára. forrás: MMK A fentiek kiegészítik a korábban általunk is bemutatottakat   E-közmű | Milyen szolgáltatásokkal és költségekkel számolhatunk?   az e-közmű témában írt eddigi cikkeink  

E-közmű | újabb hasznos információk a rendszerről
2017. július 29. szombat

feliratkozás a koos.hu hírlevelére

legfontosabb jogszabályok

minden fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább