Regisztráció/Belépés

további cikkek

Koós Miklós
2017. szeptember 4. hétfő

E-Tervpálya | Kérdőív egy lehetséges online tervpályázati rendszerhez

Most kaptam ezt a kérdőíves felhívást a Lechner Tudásközpontból. a tervpályázatok online felületre való költöztetése valóban nagyon fontos lenne, elsősorban a publikálás és a nyilvánosság miatt, ami most szinte teljesen elsikkad.

A kérdőív elég részletes és számos tervpályázati anomáliára rákérdez, van benne szabad szavas véleményre is lehetőség. Töltsétek ki minél többen!

***

Arra kérjük Önt, hogy töltsön ki egy a jövőben megvalósuló, online tervpályázati rendszerről szóló kérdőívet 2017. szeptember 18-ig. A kérdőív elérhető EZEN a linken.

Véleménye igen sokat számít, hiszen arra törekszünk, hogy minél jobb pályázati rendszert tudjunk fejleszteni, és az valós igényeket szolgáljon ki. Amennyiben egyetért céljainkkal, nagyon megköszönjük, ha segít abban, hogy ismeretségi köréből minél több tervező kollégát elérjen ez a kérdőív.

Az online tervpályázati rendszer háttere:

Lechner Tudásközpontnak lehetősége van arra, hogy (az Európai Unió Európai Szociális Alapja valamint Magyarország költségvetése által finanszírozott KÖFOP-1.0.0-VEKOP-15-2016-00038 projekt keretében) a tervpályázat teljes folyamatát jobbá tegye.

Ezért egy olyan online tervpályázati rendszer fejlesztésébe kezdtünk, melynek felhasználói oldala egy jól alkalmazható, strukturált honlap lesz.

A felület célja kettős:

  • egyrészt képes lesz a tervpályázati folyamat támogatására a kiírás megjelenítésétől az eredmények kihirdetéséig (segítve a pályázatokon induló tervező kollégák munkáját pl. a pályaművek online beküldésében vagy a pályázati dokumentumok beszerzésében),
  • másrészt tervpályázati kataszterként is működni fog (áttekinthetően megjelenítve a rendszerben kiírt összes tervpályázatot).

Az online tervpályázati rendszerhez tartozó kérdőívről:

Szeretnénk megismerni a tervező kollégák véleményét, hiszen a megfelelő tudás begyűjtése nélkül nem lehetséges jól működő rendszert fejleszteni. Az a célunk, hogy az alkalmazással a tervpályázati folyamatok gördülékenyebbé, egyszerűbbé váljanak – ennek első lépése a fentebbi igényfelmérő kérdőív.

A kérdőív kitöltése 15 percet vesz igénybe.

Hozzászólások (0): megnézem / hozzászólok

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

ÉPÍTÉSI JOG
E-napló | 2 ingatlanon azonos épületek, egy építési engedély, 3 tulajdonos

Kedves Miklós! Ikerház bővítésének építési folyamatába csöppentem bele és ehhez kell e-naplót nyitni. Két ingatlanon azonos épület, azonos bővítési feladat, egy építési engedély, 3 tulajdonossal. Erre kell e-naplót nyitni. Miután építtetői érdeklődésre Elektronikus Építési Napló Ügyfélszolgálat válaszlevelet küldött a feladat megoldási lehetőségeivel, úgy gondoltam ezt közreadnám rajtad keresztül mindenki hasznára, okosodására. Üdvözlettel: Stuksza Attila Ikerház […]

E-napló | 2 ingatlanon azonos épületek, egy építési engedély, 3 tulajdonos
2018. február 18. vasárnap
SZAKMA
FAKRO fusion – befor & after – 10.000 euró összdíjazású nemzetközi építész pályázat

A FAKRO és a BIMobject nemzetközi építészpályázatot hirdet tetőterek felújítására és átformálására. Sötét és elfeledett tetőtéri terek, tele felesleges kacatokkal, ez már a múlt – a jelenlegi divatnak köszönhetően a tető alatti élettér népszerűvé vált a belsőépítészek és építészek számára világszerte. Az elrendezés és kialakítás sokfélesége a szokatlan alaprajzoktól és a különböző tetőszerkezeti formákból ered. […]

FAKRO fusion – befor & after – 10.000 euró összdíjazású nemzetközi építész pályázat
2018. január 4. csütörtök

feliratkozás a koos.hu hírlevelére

legfontosabb jogszabályok

minden fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább