Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar
Koós Miklós
2017. szeptember 8. péntek

E.ON Energy Globe | Pályázzon október 15-ig, és nyerjen egy 100% elektromos Nissan LEAF-et!

Elindult a nevezési időszak a 2017-es Energy Globe Magyarország programra, amelynek keretében már 6 kategóriában – Vállalat, Önkormányzat, Jövő generációja, Épület, Ötlet, Egyéni kategória – keressük a legjobb hazai környezet- és energiatudatos kezdeményezéseket.

Az Energy Globe Magyarország díj a 177 ország részvételével zajló Energy Globe nemzetközi verseny hazai fordulója, amelyet idén immáron másodjára hoz el hazánkba is az E.ON.

Az idei verseny újdonsága, hogy magánszemélyek is pályázhatnak az Egyéni kezdeményezések kategóriában. Energiatudatosan alakította át házát, vagy napelemet szerzett be? Blogot vezet a témáról, önkénteskedik, esetleg hobbija, hogy régi ruhákat, bútorokat újít fel és ment meg a kidobástól? Akkor Ön is pályázhat a www.energy-globe.hu oldalon október 15-ig a kategóriadíjért, vagy a főnyereményért, egy elektromos Nissan LEAF autóért.

Idén továbbá az új kategóriáknak köszönhetően építészek és innovátor egyetemista csapatok is jelentkezhetnek az Épület és az Ötlet kategóriákban.

Ismerje meg a verseny részleteit a honlapon: www.energy-globe.hu !

Üdvözlettel:
az Energy Globe díj csapata

*********

Köszönet Egon-nak a tippért

Hozzászólások (0): megnézem / hozzászólok

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

ZÖLD
Kíváncsi mire költenének legtöbbet a magyarok az otthonukban?

[sajtóközlemény] Ha a magyarok nagyobb összeget tudnának költeni az otthonukra, akkor energiahatékony berendezésekbe fektetnék a pénzüket. Ezt az eredményt hozta az E.ON Európában végzett reprezentatív felmérése. Az eredmények az „Élet Európában” című vizsgálatból származnak, melyben az E.ON és a Kantar EMNID közel 8000 embert kérdezett meg Németországban, Nagy-Britanniában, Olaszországban, a Cseh Köztársaságban, Romániában, Svédországban, Törökországban […]

Kíváncsi mire költenének legtöbbet a magyarok az otthonukban?
2017. július 17. hétfő
EGYÉB
Tavasztól pályázni lehet a régi családi házak felújításának támogatására

Jövő tavasszal indul a korszerűtlen családi házak felújítását célzó pályázat, a 150 milliárd forintos támogatásból 2020-ig akár 3 millió ilyen ház is megújulhat – mondta Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten. A kidolgozás alatt álló pályázat keretében az épületek hőszigetelését, a nyílászárók cseréjét, valamint […]

Tavasztól pályázni lehet a régi családi házak felújításának támogatására
2015. augusztus 20. csütörtök

feliratkozás a koos.hu hírlevelére

legfontosabb jogszabályok

minden fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább 

legutóbbi hozzászólások