Regisztráció/Belépés

további cikkek

Koós Miklós
2017. december 1. péntek

Rendeljen családi ház tervezést a karácsonyfa alá, 2017-ben akár 25% kedvezménnyel!

Közeledik az év vége, ami azt jelenti, hogy ismét lesz karácsonyi akció a koos.hu-n. Aki régebbről követ minket, az tudja, hogy így év vége felé minden évben akciót hirdetünk a terveztetni vágyók számára. Ez idén is így lesz, folytatjuk a tavaly sikeresen bevezetett kedvezményrendszert, amivel számosan éltek is.

Aki idén december 6-tól kezdődően december 31-ig családi ház tervezéssel bíz meg minket, az annak függvényében kap kedvezményt, hogy milyen hamar rendeli meg azt. Aki ezt december 6-án (a születés- és névnapomon) teszi, az 25%-ot, aki csak 24-én, az már csak 7% kedvezményt kap a tervezési munka alább részletezett 1. fázisából (vagyis naponta 1%-kal csökken a kedvezmény mértéke egészen 2016. december 31-ig)!

1. fázis: koncepcióalkotás, épület 3D-s modellezése és ezek alapján terv elfogadás 

2. fázis: az elfogadott tervek alapján építész szakágban kiviteli tervek készítése, ami az alábbiakat foglalja magában: részletes kiviteli tervek (m1:50, m1:20…), fedélszék és tetőtervek, ajtó és ablak konszignációk, részlettervek… stb, árazott és árazatlan költségvetések építész és statikus munkarészekre. 

De ez még nem minden! Ugyanezen akció keretében a látványtervek nem kerülnek Önnek semmibe sem!

És végül még egy bónusz: ingyen adjuk az árazott költségvetési kiírást is!

Mivel a magán építtetőknek 27% áfa mentesen is tudok számlázni, így összeségében akár

több 100.000 Ft megtakarítást is elérhet,

és ehhez nem kell mást tennie, mint december 6-án megrendelni a családi háza tervezését!

Nálunk a kiviteli terv nem egy m1:100 léptékű, felturbózott eng. terv, ami épp csak megfelel az előírás minimumának, hanem olyan terv, amiből kivitelezni és a kivitelezést ellenőrizni is lehet. Ennek érdekében az első vázlat elfogadását követően végig 3D modellben dolgozunk. A Megrendelőink minden tervfázisban olyan 3D-s épületmodellt kapnak, amivel körbejárhatják kívül-belül majdani házukat. Továbbá nemcsak egy tételes költségvetési kiírást kapnak, hanem árazott kiírást is mo-i átlagárakkal (építész és statikus szakágakban).

Mindössze annyi a feltételünk, hogy a kiviteli tervek készítésében statikus tervezőnek is közre kell működnie (hozhat a Megrendelő is, de ha kell, mi is tudunk biztosítani). Határidőket a jelentkezés sorrendjében, a kapacitásunk és a telek fekvése függvényében tudunk vállalni.

Megrendelés előtt fussa át a referenciáinkat: http://koos.hu/temak/sajat/

szeretnék kedvezményesen terveztetni

ahhoz, hogy korrekt legyen a számolás, elég ha megvárják a megküldött tervezési ajánlatunkat és csak utána kell közölni, hogy élni kívánnak-e a felajánlott kedvezménnyel. Időpontnak nem a szerződéskötés, hanem az igény bejelentése a mérvadó, de csak akkor érvényes az ajánlatunk, ha a szerződés 2017-ban létrejön!

ne felejtsék: akár 25% kedvezmény!

Hozzászólások (0): megnézem / hozzászólok

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

SAJÁT
Rendeljen családi ház tervezést a karácsonyfa alá, 2016-ban akár 25% kedvezménnyel!

  Aki régebbről követi a koos.hu-t, az tudja, hogy így évvége felé minden évben akciót hirdetünk a terveztetni vágyók számára. Ez idén is így lesz, de most a korábbi évektől eltérően növeljük a tétet. Aki idén december 6-tól kezdődően december 31-ig családi ház tervezéssel bíz meg minket, az annak függvényében kap kedvezményt, hogy milyen hamar […]

Rendeljen családi ház tervezést a karácsonyfa alá, 2016-ban akár 25% kedvezménnyel!
2016. december 3. szombat
SAJÁT
MÁR CSAK PÁR NAP ! 2015-ben is rendeljen kedvezményes tervezést a karácsonyfa alá!

Aki az 2015. év hátralévő részében rendel meg tőlünk tervezési munkát, annak – a korábbi években megszokott hasonló akciónkhoz hasonlóan – 12+2 % karácsonyi kedvezmény jár az építészeti szakág tervezési díjából (mely egyéb kedvezménnyel nem vonható össze és csak engedélyezési és kiviteli terv együttes megrendelése esetén érvényes). Az előző években ezzel többen is éltek. Szeretnék terveztetni

MÁR CSAK PÁR NAP ! 2015-ben is rendeljen kedvezményes tervezést a karácsonyfa alá!
2015. december 26. szombat

feliratkozás a koos.hu hírlevelére

legfontosabb jogszabályok

minden fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább