Koós Miklós
Koós Miklós
2008. június 3. kedd

MÉDIAAJÁNLAT | HIRDETŐKNEK

a koos.hu oldalról

az oldalról céljairól, tartalmáról részletesen itt olvashat: http://koos.hu/magunkrol/

a koos.hu oldal potenciális olvasói

Az olvasók részben a szakma képviselőiből, részben az építkezőkből, részben az építés (és a tájépítészet) iránt érdeklődőkből tevődnek össze. Az oldal állandó olvasótábora is mind szélesebb körű, a FeedBurner számlálója a pillanatnyi feliratkozó számát mutatja:

2009. márciusában kérdőíven tudakoltuk meg az olvasókat, kik ők, hogyan lettek az olvasóink és mit szeretnek olvasni? A beérkezett kérdőívek feldolgozását és összesítését itt olvashatják. A felmérést 2010-ben megismételtük.

a koos.hu 100%-ban mobilbarát

Az oldal reszponzív, így bármilyen eszközön keresztül is olvassák, nem kell vízszintesen scrollozni. A böngésző szélességének a változásával változik a látható tartalom is. A boxok 1-2-3 oszlopban jelennek meg, illetve keskenyre húzva a posztok alá kerülnek.

A google keresések esetében kiemelt fontosságú egy oldal “mobilbarát” jellege. Ennek az előírásnak teljes egészében megfelel a koos.hu. Az oldal mobilra/tabletre is optimalizált, a Google tesztje szerint 100%-ban mobilbarát.

látogatottsági adatok

Havonta cca. 16-22 ezer egyedi látogató 35-45.000 oldalunkat tölti le. A látogatottsági adatainkat megtekinthetik a  Statisztikák oldalunkon. A látogatottsági adatokat a Google Analytics szolgáltatja.

hirdettek már nálunk

  • Excell 2000 Kft. 6 hónapos kampány (bannerhirdetés)
  • ELMŰ GEOTarifa 6 hetes hőszivattyú kampánya (banner + PR cikk)
  • Fórum Média könyvhirdetése (banner+PR cikk, PR cikk)
  • maKészház Passzívház magazin (banner+PR cikk)
  • Burken Kft. (PR cikkek)

médiatámogatás

számos rendezvénynek voltunk a médiatámogatói:

hirdetési helyek a megújult koos.hu oldalon

1. A cikkek melletti boxokban, random megjelenő helyen (2 db box). A maximális méret 320*320 pix, de ajánlott még a 320*240 is, mert így ugyanakkora méretben jelenik meg, mint a cikkek, azoktól kevésbé válik el.

hirdetesi-hely-oldalt

2. A cikkek után közvetlenül, maximálisan 640*320 pix méretben szélességben

hirdetesi-hely-3

3. Hosszabbtávú kapcsolat esetén a Partnerek között max 120*240 pix méretben

4. PR cikkek formájában max. 4 db fotóval. A fotók mérete: eredeti max 800 pix, megjelenő 640 pix szélességgel. PR cikk esetén ugyanúgy megmarad a későbbiekben is, megfelelő cimke társításával megjelenik releváns “kapcsolódó oldalként”.

Amennyiben hirdetni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot email-en, vagy itt a weblapon keresztül.

Hozzászólások (0): megnézem / hozzászólok