Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar
Koós Miklós
2010. november 15. hétfő

MÉB 87. | Kis flanc

Mit érdemes tudni Rólad?

Két fiam van, férjem és egy kutyám, soha nincs időm, állandóan rohanok és teljesen átlagos életet élek, mint más emberek.

Mi a bloggal a célod, küldetésed?

Napi inspirációk és impulzusok a lakberendezés világából, mindenkinek akit érdekel. Szeretném meggyőzni az embereket burkoltan, de ez a célom, miért is fontos egy jó építész, mit nyújt egy belsőépítész, miért van szükség a lakberendezőre, s mire alkalmas egy stylist. Persze önmagamnak is használ a dolog, és főként ezért kezdtem el a blogírást.

Bár sokan kétségbe vonják a blogerek fontosságát, és minősítenek minket, de én úgy gondolom szükség van ránk, jó dolog az embereknek naponta valamilyen ötletet, vizuális élményt vagy újdonságot közvetíteni, és ha nekik nem tetszene, hát  nem olvasnának minket ennyien.

A menő és színvonalas magazinok is nyúlnak adaptációkhoz, csak ők havonta, mi bloggerek viszont naponta, esetleg még többször is. Az önmenedzselésen kívül, mert ez is benne van persze, hazudnék ha nem, egy olyan ízlésformálásra törekszünk, amelyből a szakmabeliek előnyhöz és elismeréshez juthatnak, így őket is támogatjuk.

Persze néha szórakoztatónak találom és nem csak szakmai tartalmat töltögetek fel, de szerintem ezzel semmi baj, úgysem állítottam soha, hogy kizárólag erre hajtok, ráadásul a blog egy személyiségtükörként is működik, mindenki a saját temperamentuma szerint ír és közöl, én pedig szeretek viccelődni.

Kapcsolódik-e és ha igen, miképpen a munkádhoz, mivel foglalkozol a bloggoláson kívül?

Igen kapcsolódik, lakberendező vagyok, csak eddig nem hallhattak rólam túl sokat az emberek , mert a nélkülözhetetlen háttérmunkás szerepet kaptam sok esetben. Gondolok itt szálloda, éttermek, Tv műsor díszlet tervezéseknél.

Mi vagy ki ösztönzött a blogírásra?

Saját magam.

Havonta mennyi írásod jelenik meg?

Igyekszem naponta írni, ha az időm engedi.

Melyek a kedvenc témáid és melyek azok amik az olvasók körében a legsikeresebbek?

Kedvenc témám éppen az aznapi tartalom, ezért kerül fel az oldalra.

Havonta mennyi látogatód van és mennyi hozzászólás?

A látogatottság egyre erőteljesebb, ez vicces lesz de júniusban talán 5 látogatóm volt, mert a blog technikai részével voltam elfoglalva, s a tartalmi részre kevésbé koncentráltam, de októberben már több, mint 4000 látogató olvasott. A lapozgatás  pedig ugyancsak szépen alakul.

A hozzászólások mennyisége változó, vannak nagyon kedves és kitartó hozzászólok, akiknek ezúton is szeretném megköszönni, hogy véleményeznek.

Ami nekem fontos, hogy egyre több időt töltenek az oldalon, lapozgatnak és elidőznek.

Melyik volt eddig a legsikeresebb írásod?

Ezt nem tudom megmondani pontosan, mert naponta változnak az értékek, de ha tippelnem kellene a saját házunkról készült bejegyzések bírják a legjobban fenntartani az érdeklődést.

A témákat magad választod, vagy időnként kapsz témajavaslatokat, ötleteket is?

Kapok téma javaslatokat, de elég önfejű vagyok így az után megyek.:)

Naponta mennyi időt töltesz blogírással, blogkarbantartással?

Szerintem túl keveset, talán 2-3 órát.

Van kapcsolatod, személyes ismerettséged más bloggerekkel?

Személyesen nem találkoztam még senkivel, de a kapcsolat nagyon szépen alakul, fejlődik és formálódik az azonos témájú blogok íróival.

Melyek a kedvenc MAGYAR nyelvű (építészeti, design, zöld) blogjaid?

Ide rengeteg helyre lenne szükség. Elkezdtem ide sorolni őket, de hosszú a lista, és nem szeretnék egyet sem kihagyni,ezért inkább azt javaslom, akit érdekel, az oldalamon megtalálható a felsorolás az ajánlóban. Így egyszerűbb. Nagyon sok oldalt olvasok, de nem tudom napi rendszerességgel, sajnos, nem tudok rájuk elég időt szakítani.

Meddig akarod írni a blogot?

Ami engem illett jelenleg úgy érzem, hogy sokáig készülök bloggerkedni, de inkább azt válaszolom amíg időm engedi.

Van más blogod is?

Igen a Flanc, amivel indítottam a blogger pályafutásomat, idővel lett egy szerzőtársam is benne, de sok huzavona után most a Flanc nagyot pihen.

Elérhető vagy a közösségi médiában (Twitter, Facebook) ?

Igen, barátkozom velük.

Mennyire tartod fontosnak ez utóbbiakban való megjelenést?

Nagyon fontos, főleg a Facebook.

És végül mit üzensz az olvasóknak?

Köszönöm, hogy olvasnak és visszatérnek napról-napra, hálás vagyok.

https://www.koos.hu/wp-content/uploads/icons/rss-podcast/podcast%20copy-2.pngKisflanc
A blog indulása: A blog indulása: 2010 | A blog szerzője (nickneve): Kukla Edina (Kisflanc) | publikus email: edinakukla kukac gmail pont com | Facebook

https://www.koos.hu/wp-content/uploads/icons/feed-icon-32x32.png magyar építészeti blogok és bloginterjúk
ne maradjon le a további MÉB bloginterjúkról, iratkozzon fel itt a téma RSS-ére

mi a véleménye a blog interjúkról (MÉB) ?

Eredmények

Betöltés ... Betöltés ...

Hozzászólások (1): megnézem

  • Magyar építészeti blogok (MÉB)

    2010. december 8. szerda - 11:20

    #78013

    […] | Energiatanúsítvány A blog indulása: 2008 88 | Elektromos fűtés A blog indulása: 2009 87 | Kis flanc A blog indulása: 2010 86 | LED lámpabolt A blog indulása: 2008 85 | Antik tárgyak és […]

MÉB
Céges blog | Poli-Farbe blogja

Újabb céges blogról kaptunk hírt. A találatért köszönet Göndör Évának

Céges blog | Poli-Farbe blogja
2016. október 21. péntek
MÉB
Céges blog | A Bramac is indított blogot, Jótető néven

szeptember 21-én indított céges blogot a Bramac. Az eddig megjelent 3 bejegyzés alapján még nem lehet semmi érdemlegeset mondani. Remélhetőleg hasznos információkat fog közölni. ha ismernek magyar nyelvű, építőipari vállalati (márka) blogokat, kérem jelezzék!  

Céges blog | A Bramac is indított blogot, Jótető néven
2016. október 11. kedd

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább