Regisztráció/Belépés

további cikkek

Koós Miklós
2010. december 26. vasárnap

LEGO | Sean Kenney, a legoművész

Professzionális gyerek, mondják Sean Kenney -re, aki nem hagyta el gyerekkora szerelmét, a LEGO-t, immáron felnőttként játszik tovább és hoz létre egyre látványosabb LEGO alkotásokat, mi több mára ez lett a főfoglalkozása.

Számos munkája megjelent különféle helyeken és megbízásokra: galériák, múzeumok, televízió , publikációk , hírességek , de imádják a munkáit a vállalatok is Google, ábécét, a JP Morgan Chase , ELLE és FAO Schwarz .

Sean munkái szinte megállás nélkül szerepelnek a legjelentősebb médiacsatornákon Észak-Amerikától Európán át egészen Ázsiáig.

Sean builds at his LEGO studio in New York

Empire State Building

LEGO Empire State Building ESB

https://www.brickshelf.com/gallery/seankenney/Buildings/Dept-Store/100-outside.jpg

Chrysler Building

Photo of The Chrysler Building

WTC

https://www.brickshelf.com/gallery/seankenney/Buildings/World-Trade-Center/02_done.jpg

Mazda Speed 3lego-art-2.jpg

2005-ben Sean lett az első LEGÓ szakértő LEGO Certifed Professionals a világban, a LEGO Group elismerte őt hivatalosan is, mint megbízható üzleti partner. Önálló, vagyis nem a LEGO alkalmazottja.

2004-ben Sean segítségével indították el az azóta nagyon sikeres LEGO Ambassadors és LEGO Factory programokat, melyekkel hatékony párbeszédet kívánnak létrehozni a LEGO Group és a vásárlóközönség között.

A 2003-ban jött létre a világ legnagyobb online LEGO rajongótábora, a MOCpages.com, amiben a tagok megoszthatják egymással LEGO alkotásaikat.

https://www.brickartist.com/

Hozzászólások (0): megnézem

OFF
Archiatric, avagy a mentális betegségek házakkal bemutatva

Csöpögő falak, téglára omló szerkezet, repedő vakolat és tüskés homlokzat. Így néznének ki a legszörnyűbb mentális betegségek, ha házak lennének. Federico Babina az építészet segítségével próbálja megmutatni a “normális” embereknek, mit éreznek a mentális betegségben szenvedők. Archiatric nevű projektjében 16 dermesztően elvont geometrikus házzal ábrázolja, mit élnek át többek közt a paranoiával, skizofréniával és autizmussal küzdő betegek.   forrás és […]

Archiatric, avagy a mentális betegségek házakkal bemutatva
2017. február 25. szombat
SAJÁT
Rendeljen családi ház tervezést a karácsonyfa alá, 2016-ban akár 25% kedvezménnyel!

  Aki régebbről követi a koos.hu-t, az tudja, hogy így évvége felé minden évben akciót hirdetünk a terveztetni vágyók számára. Ez idén is így lesz, de most a korábbi évektől eltérően növeljük a tétet. Aki idén december 6-tól kezdődően december 31-ig családi ház tervezéssel bíz meg minket, az annak függvényében kap kedvezményt, hogy milyen hamar […]

Rendeljen családi ház tervezést a karácsonyfa alá, 2016-ban akár 25% kedvezménnyel!
2016. december 3. szombat

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább