Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar
Koós Miklós
2011. június 29. szerda

Kedvezményes regisztráció a CEP Expora

Az Európai Unióban kiemelten kezelik az energiahatékonysággal összefüggő kérdéseket, így az épületenergetikával kapcsolatos követelmények szigorodtak az elmúlt időszakban. A direktívák szerint 2018-tól a közintézményeknek alacsony energiafogyasztásúaknak kell lenniük, 2020-tól pedig valamennyi új épületnek a közel nullenergiás körbe kell tartoznia. A cél, hogy az épületek energiafelhasználása jelentősen csökkenjen, ugyanakkor növekedjen a megújuló energiák – nap, szél, földhő – használata. Ezáltal jelentősen nőhet az épületenergetikai fel&uac ute;jítások száma, és erősödhet a megújuló energiák piaca.
Ma a Magyarországon felhasznált összes energia 40%-át az épületeinkben használjuk el, ennek egyharmadát a nem lakáscélú ingatlanok – irodák, gyárak, iskolák, kórházak – adják.

Az előírt Európai Uniós célok teljesítéséhez kapcsolódó témakörökkel foglalkozik az október 19-20-án harmadik alkalommal megrendezésre kerülő CEP® Clean Energy & Passive House Expo.

A rendezvény fővédnöki tisztét nagy örömünkre ismét Bencsik János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium klíma- és energiaügyi államtitkára tölti be.

A kiállítás a város szívében található Material Event Centerben (1134 Budapest, Róbert Károly krt. 54-58.) kerül megrendezésre, mely alapkoncepciója “az építkezéshez és lakberendezéshez mindent egy helyen megtalál”, vagyis mindent, amire a pincétől a padlásig egy épületben szükség lehet.

A kiállítás fő témái 2011-ben

 • épületek energiahatékony építése, felújítása
 • zéró energiafelhasználású és alacsony energiájú házak>
 • passzív házak, felújítás passzívház komponensekkel
 • intelligens épületek, épületautomatizáció, smart metering
 • energiaracionalizálás az épületekben, facility management (irodaépületek, ipari parkok, kereskedelemi hálózatok) – ÚJ TÉMA
 • energiatanácsadás, finanszírozás és az új támogatási rendszerek

Tájékozódjon a 2010-es CEP® statisztikai adatairól!

Legyen Ön is a nagy sikerű CEP® Clean Energy & Passive House Expo kiállítója 2011-ben!

10% előregisztrációs kedvezmény június 30-ig

A CEP® kiállítás és konferencia kiváló alkalmat kínál Önnek és cégének, hogy új üzleti kapcsolatokra tegyen szert. Ha 2011. június 30-ig kiállítóként bejelentkezik, 10% előregisztrációs kedvezményben részesülhet standja területi díjából! Kérje kötelezettségektől mentes ajánlatunkat még ma!
Az eddig az időpontig bejelentkező cégeknek lehetőségük van kiválasztani standjuk helyét is!

2010-ben kiállítóink voltak többek között:
Bauland, NILAN, Aereco, Jüllich Glas, STO, ELMŰ, Thomaholz, MAICO, Honeywell, HERZ, Uponor, Stiebel Eltron, Bachl, BOSCH, Aeroventil, Masterplast, Zubadan képviselet, Nikecell, HELLA Árnyékolástechnika, Climalife, Klíma Áruház, Knauf, Labaro, EATON-Kapsch stb.

2010-es kiállítóink listáját megtekinthetik honlapunkon.

Call for Paper
Kérjük, küldje el konferenciákra vonatkozó témajavaslatait a letölthető kérdőív segítségével. Mondja el nekünk, mit nézne meg szívesen a kiállításon, miről tájékozódna leginkább! Melyek azok az új szakmai, mérnöki témák, amelyekről szívesen meghallgatna egy konferenciát? Javaslatait a kiállításra szóló ingyenes belépőjeggyel háláljuk meg!

További információt talál a kiállítás tematikájáról a www.cep-expo.hu weboldalon.

 

Simon-Lutring Tünde
Cégvezető
Demeter Ágnes
Értékesítés

U.i.: Legyen a CEP® rajongója a Facebook-on!

A koos.hu a CEP® Passzívház Expo médiatámogatója, ennek keretében jelent meg e fenti tájékoztató.

Hozzászólások (2): megnézem

 • Avatar

  Kovács István

  2011. július 3. vasárnap - 17:43

  #80967

  Tisztelt Koós Miklós Úr!

  Régóta olvasom írásait, s nagyon tájékozottnak tartom az építészet terén.
  Feleségemmel és 2 kicsi fiammal egy 48 nm-es lakásban élünk, amit kinőtünk.
  Most találtunk egy házat a közelben, aminek a megvásárlásához is komoly hitelt kell valószínűleg felvennünk.
  A kérésem – kérdésem az lenne, hogy tud-e, van-e folyó pályázat, ház hőszigetelésre és nyílászárók energiatakarékosabb cseréjére.
  Válaszával megtisztelne.
  Üdvözlettel: Kovács István

SZAKMA
ÉMI | Építésügyi műszaki irányelv konferencia

Az ÉMI szakmai konferencia-sorozatot indít azzal a céllal, hogy a szakmai közvélemény minél szélesebb körével ismertesse meg az építésügyi műszaki irányelv-tervezeteket és minél többen kifejthessék véleményüket, gondolataikat a témában. Az első konferencia június 13-án, az ÉMI szentendrei Tudásközpontjában kerül megrendezésre. A hazai építési gyakorlatban – eltekintve az utóbbi három évtizedtől –, jó hagyománya volt a […]

ÉMI | Építésügyi műszaki irányelv konferencia
2018. június 10. vasárnap
SZAKMA
Construma 2018 – ÉMI program

(sajtóközlemény) Az idei Construma szakkiállításon is tartalmas és érdekes témákkal várjuk az ÉMI standjára érkezőket. A szakmai és lakossági napokon is hasznos tudnivalókat, aktuális információkat hallhatnak szakembereink és meghívott vendégeink révén. Mindemellett látványos vizsgálati bemutatókat is megtekinthetnek az érdeklődők. Szerdai és csütörtöki szakmai programunkon MÉK-pontot kapnak a résztvevők. Várjuk az ÉMI kiállítói standján: A pavilon – […]

Construma 2018 – ÉMI program
2018. április 10. kedd

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább