Regisztráció/Belépés

további cikkek

Koós Miklós
2011. november 1. kedd

Google+ minusz

Szeretném jelezni, hogy nincsenek ismerőseim az iwiw-en, sem a facebookon, nincs követőm és én sem követek senkit a Twitteren. Nem akarok tag lenni a Netlog-on és egyéb idióta helyeken. Sikeresen megúsztam a Google Wave-t, a Google Buzz-t, viszont a Google+ esetén meg sem kérdeztek, hogy akarom-e. NEM AKAROM!

Mindenféle hülye kört törlök, a körök létrehozóit letiltom és ebben nem érdekel, hogy valaki régóta ismerős, rokon vagy családtag, kolléga vagy egyszerű érdeklődő, aki esetleg tévesen úgy véli, teljesen ismeretlen emberek társaságába vágynék.

Semmiféle közösségi oldalhoz nem akarok csatlakozni, felesleges is próbálkozni. Kéretik tiszteletben tartani a kérésemet! Internetes jelenlétem így is több a kívánatos mértékűnél.

 

Ön szerint mi a Twitter?

Eredmények

Betöltés ... Betöltés ...

Ön szerint mi a Facebook?

Eredmények

Betöltés ... Betöltés ...

Hozzászólások (3): megnézem

 • AZso

  2011. november 2. szerda - 06:35

  #82259

  Hú, jól berágtál!
  Nos, jogod ehhez az elszigeteltséghez. Az is lehet, hogy igazad van, két dolog azonban a “szósöl netvörk” mellett szól:
  1. Amióta bevezették a Facebook-accounthoz kötött kommentelést, sok helyen eltűntek a trollok. Névvel, arccal már senki sem annyira bátor, ráadásul ezért fenntartani egy ál-FAcebook-accountot, az túl nagy meló ezeknek.
  2. A Facebook annyira megváltoztatta a netezési szokásokat, hogy az számomra is meglepő. Az olvasók nagy része ma már onnan érkezik, és van, akinek a Facebook=internet.

  Szóval, az elszigeteltség lehet egy ars poetica és működhet is, de szerintem manapság a webkettő a mainstream.

 • Tüke

  2011. november 2. szerda - 08:57

  #82263

  AZso:
  Régebben is megírtam életkoromat [pár nap múlva 64 ] – azt is írtam régebben, -szerencsére- az “egér és a tv. távirányítója” még nálunk van ! – tegyem hozzá, valamennyi időt valóban elvesz, hogy reggelente, kezdésként… töröljem (olvasatlanul) az e-maileket és egyéb üzeneteket, amik a gépem bekapcsolása után jelentkeznek. Azért a témához – esetleg – még ezt :
  https://www.pecsistop.hu/articles/article.php?id=954689
  Bocs’ Miklós ! – részben egyetértek én veled…de pl. olvastam nem egy írótól (magyarok)- pl. nem különösebben érdekli őket az, hogy olvassák-e (veszik-e) a könyveiket ! Ill. kedvelt /cinikus vagy demagóg ) mondásom : “én már nem akarnám megváltani a világot!” – ( annyira, mint régebben…)

TECH
A koos.hu újabb próbája a facebook-kal

3 év kihagyás után, pár hete ismét ott vagyunk az fb homokozójában. No nem változott a véleményem azóta sem, viszont többen írtak, hogy miért nem jelenünk meg ott. Gondoltam adok ismét egy esélyt ennek az egésznek, aztán majd meglátjuk.  https://www.facebook.com/koos.hu

A koos.hu újabb próbája a facebook-kal
2014. november 25. kedd
TECH
Teljes megújuláson esik át a koos.hu

2007-ben, majd 2010-ben volt a legutóbbi tartalmi és grafikai megújulás, így időszerűvé vált egy következő nagygenerál. Ezúttal azonban komolyabb átépítésre kerül sor, hiszen nem pusztán arról van szó, hogy hány hasábban fog megjelenni az oldal, hanem hogy eltűnnek a hasábok. A koos.hu működésében és megjelenésében szeretnénk korszerűek maradni, de ugyanakkor elvetünk számos ma divatos megoldást. […]

Teljes megújuláson esik át a koos.hu
2014. szeptember 13. szombat

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább