Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar
Koós Miklós
2011. november 11. péntek

Best of Stilblog 2012. nov. 19-én

Levelet kaptam Hoffmann Petrától, a Stilblog szerkesztőjétől (akit még az év elején mutattunk be a MÉB keretében). Közreadom, mert úgy vélem, sokakat érdekelhet az alábbi rendezvény:

Kedves Miklós!

Ez úton szeretnélek meghívni november 19-én a Merlinbe, ahol 11 és 19 óra között egész napos rendezvényt szervezünk Best of Stilblog címmel.

A rendezvényen helyet kap egy design vásár az általunk különösen kedvelt hazai tervezőkkel, délelőtti és délutáni filmvetítés felnőtteknek és gyerekeknek, ökodesign workshop a Cellux Csoporttal és egy tematikus design előadás, ahol néhány kedvenc alkotónk mutatja be egyik kedves, vagy aktuális  projektjét.

Várunk sok szeretettel!  Petra www.stilblog.hu

A Best of Stilblog rendezvényen a Stilblog legstílusosabb bejegyzései elevenednek meg! 2011. november 19-én a Merlin Színházban bárki találkozhat a bloggerek kedvenc művészeivel, akik nagy része vásáron árulja majd alkotásait, néhányuk pedig vetítettképes előadáson mesél munkásságáról. Emellett ökodesign workshop, filmvetítések, tombolajáték és a Lamantin DJ-k teszik teljessé a különleges eseményt.

Nap mint nap kiváló képzőművészekről, divattervezőkről, fotográfusokról, designerekről írnak a Stilblog szerzői, akik most fejükbe vették, hogy közelebb viszik olvasóikhoz az általuk oly nagyra tartott művészeket, s azok remekműveit. Akikről és amikről eddig virtuális mondatok és fotók meséltek, 2011. november 19-én megelevenednek, s mindenki testközelből csodálhatja meg a szebbnél szebb termékeket – például Kecskés Orsolya ékszertervező, Hajdu Anett divattervező, Juhász Ádám formatervező és a Kiskakas design műhely munkáit –, illetve hallgathatja meg izgalmas alkotók – Béta & Dombon-a-tanya, a Pinxit Design Studio, Vancsó Zoltán fotográfus és Szabó András, a Henry Waltz animációs film készítője – vetítettképes előadásait.

A stílusos napnak filmvetítések adnak keretet, hiszen egy gyerekeknek (is) szóló filmmel indul a Best of Stilblog, este pedig a felnőttek ülhetnek a vetítővászon elé. Az érdeklődők a Cellux Csoport segítségével az alkotótevékenységbe is belekóstolhatnak, hiszen különféle hulladékokból készíthetnek ajándékokat, ékszereket, játékokat.

Ezen kívül nyereményjáték is vár Rátok, hiszen a ruhatárban kapott jegyek tombolaként is funkcionálnak, így a szerencsések megnyerhetik a tervezők által felajánlott ajándékokat, például Sarkadi Fanni, Vancsó Zoltán, Nemesi Anna, a BoglarkaVera, a Non+ és a BomoArt remekeit.

A zenéről a Lamantin DJ-k gondoskodnak.

Részletes program:
11.30 – Gyerekeknek szóló filmvetítés
14.00-18.00 – Öko-design workshop a Cellux csoporttal nem csak gyerekeknek
16.00-17.30 – Meghívott alkotóművészek előadásai
18.00 – Felnőtteknek szóló filmvetítés
A BEST OF STILBLOG MINDEN PROGRAMJA INGYENES!

További információk és a részletes program a www.bestofstilblog.hu oldalon olvasható.
Az esemény Facebook oldala
Helyszín: Merlin Színház, 1052 Budapest, Gerlóczy u. 4.
Időpont: 2011. november 19. 11.00-19.00

Hozzászólások (0): megnézem

SZAKMA
Az A’Design Award & Competition nevezési felhívása

Nevezési határidő: 2016 február 28. Az A’Design Award & Competition a világ legnagyobb zsűrizett design versenye, amelyet évente, nemzetközi szinten szerveznek. A kreatív területek széles skáláján adnak át A’Design díjakat,azért, hogy a világ bármely országában élő, bármilyen területen alkotó legjobb dizájnerek nyilvánosságot kapjanak. A versenybe nevezett munkákat szakértők értékelik, és egy befolyásos zsűri bírálja el […]

Az A’Design Award & Competition nevezési felhívása
2016. január 15. péntek
OFF
PALOMA Grand Opening

A Paloma üzletház a patinás Wagner házban, a Kossuth Lajos utcában üzemelt, de évekkel ezelőtt a bevásárlóközpontok megjelenésével szinte az összes üzlet bezárt vagy elköltözött. Ezeket a hosszabb-rövidebb ideje üresen álló, belső udvar félemeletéről nyíló különálló helyiségeket kreatív szakember és designerek összefogva felújították és egységes kreatív koncepció mentén új tartalommal töltötték meg. A PALOMA ünnepélyes […]

PALOMA Grand Opening
2014. május 27. kedd

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább