Regisztráció/Belépés
Avatar
Koós Miklós
2015. január 31. szombat

saját munkáink

A honlapon alapvetően a megalakulásunk óta tervezett épületek szerepelnek, korábbi terveinket “archív” jelzővel láttuk el. A tervezési tevékenységünk 3 fő csoportra oszlik

családi házaink  

Még a 80-as években egy pályázat megnyerése után az akkori BNV-n a terveim alapján épült meg az első, a szombathelyi FALCO által gyártott betonyp családi ház, majd ezt követően első típusterveinek a kidolgozója lettem ezekenek  az előregyártott paneles fa- betonyp családi házaknak.

betonyp-special-0.jpg

Tervezési munkáink legnagyobb részét a családi házak és üdülők adják. A tervezések mellett egy rövid ideig m 1:50 léptékű villa makett-et készítettem. Terveztünk kis költségvetésű családi házat, nagyobb alapterületű, igényes kialakítású villákatAz általuk tervezett épületek közül leginkább a lapostetős épületeinkre voltak a legkíváncsibbak.

ACCamera_4_Temporary.jpg

2006-208-1

A  munkáink során előfordult már téglaház, faház, dombház, Svájcba tervezett faház.

ACCamera_1.jpg

Szerencsés egybeesés eredményeképpen a Római-part egy utcájába 3 házat is tervezhettünk.

271-A-2

Terveztünk családi házakat különleges formájú fedélszékkel (és itt), továbbá terveztünk lehetetlenül kis alapterületű telekre 3 lakásos társasházat.

248-12

Pár éve a legfontosabb terület a passzívház és az alacsony energiájú épületek tervezése. A passzívháztervező tanfolyam elvégzése után, 2014-ben átadták az első minősített passzívházunkat (építtetői tapasztalatok).

316-2011-elso-passzivhazam-koosmiklos-3

középületeink

Számos új épületet terveztünk a Mecsekerdő Zrt.-nek, ennek keretében terveztünk vadászházakat, terveztük át a cég központi irodaházát és terveztünk át számos épületét.

1999-080-kesz (1)

Mi terveztük a sásvölgy erdei iskolát és ökoház -at, ami teljesen független minden vezetékes közműtől. Ide terveztünk egy lombházat is. Terveztünk bútoráruházat Kaposvárra, szállodát a Bakonyban.

2005-213-03.jpg

Középületeink közül ki kell emelni a legkülönlegesebb épületünket, 400 év után mi készítettük el az első magyarországi mecset terveit.

koos.hu-mecset-5.jpg

belsőépítészeti munkáink

korábban készítettünk komplett belsőépítészeti munkákat, mára az effajta megbízások már nem jellemzőek.

2001_122_cad_0

ÖSSZES TERVEZÉSI MUNKÁNK  

 K o ó s   M i k l ó s  építész| email

Hozzászólások (0): megnézem / hozzászólok